Sonidos De Pájaros

Sonidos De Pájaros 1.2

Vogel Sounds app brengt nieuwe vogelgeluiden ringtones om u in de prachtige natuur wereld.

Vogel Sounds app brengt nieuwe vogelgeluiden ringtones om u in de prachtige natuur wereld.

Vogel Sounds app brengt nieuwe vogelgeluiden ringtones om u in de prachtige natuur wereld. U kunt verbazingwekkende vogelzang op uw smartphone toetsenbord horen van over de hele wereld. Download vogelgeluiden app gratis en geniet van ontspannende ringtones en de beste vogel muziek. Bekijk alle verschillende vogelgeluiden uit deze laatste vogel klankbord, en luisteren ze thuis op je Android ™. Nu heb je de kans om originele en unieke contact ringtone instellen, of om specifieke vogelgeluiden toe te wijzen aan een specifieke contactpersoon op uw mobiele telefoon, sms of kennisgeving.

Geluiden van de natuur zijn perfect om weg van het lawaai van de stad lopen. Vogel app zal u zich voelen als in het bos. We verzamelden de meest populaire geluiden van vogels uit alle hoeken van de wereld. En zetten we ze allemaal in deze top ringtones toepassing. Geluiden vogel zijn een perfecte oplossing voor het slapen tijd of zelfs 's morgens alarmtoon. U hoeft niet te springen van de slechte meer, beangstigend door uw vorige alarm ring. Nu kunt u wakker met een glimlach. Deze nieuwste vogel app kan goed zijn als een educatieve app voor kinderen. Kinderen kunnen verschillende vogel voces luisteren en te leren hun namen. Er zijn vele vogelsoorten, zoals bos vogels, tropische vogels, jungle vogels. Gedomesticeerde vogels klinkt zoals haan, eenden, pauw en ganzen zal doen glimlachen. Luister stemmen van kanarie vogel, uil, adelaar, amerikaanse meerkoet, dan kooka burra, kraai, flamingo, evenals bluejay, boerenzwaluw en nog veel meer. Doe iets goeds voor jezelf, comeback in prachtige natuur wereld, luister fantastische stemmen van dieren, sluit je ijs en genieten met uw mobiele telefoon ringtones. Deze zijn erg ontspannend ringtones en een prachtig landschap geluiden. U kunt grappige grappen en grappen te maken, en hebben plezier spelen hete vogel geluid en geluidseffecten om katten wijk irriteren. Dus download beste geluiden gratis, op dit moment. Vogelgeluiden ringtones zal uw smartphone te verrijken. Als je houdt van ringtones je zal veel meer liefde en koesteren de natuur, dieren, en vrijheid.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Sonidos De Pájaros

Download

Sonidos De Pájaros 1.2

Beoordelingen about Sonidos De Pájaros